#VARADACIA vine cu noi aventuri! Din 26 mai te așteptăm în showroom-urile Auto Becoro din Baia Mare și Sighet ca să descoperi noua gamă Dacia Extreme: un nou look, noi motorizari, personalitate outdoor.

În plus, vei găsi cele mai bune oferte prin programul Rabla și Dacia Finance ca să te bucuri de călătorii fără griji și o vara altfel.

Dăm start aventurii în natură!

Spring Extreme 65 este mai dinamic, mai puternic și 100% electric pentru tine. Fie că vrei să îți petreci vara în oraș sau în afara lui, Dacia Spring îți oferă cu fiecare călătorie mai mult confort.

Cere ofertă Programează test drive
Aventura începe cu o rată de

49€ lună

* Preț prin programul Rabla Plus și Dacia Finance

AVENTURĂ HIBRIDĂ: Dacia Jogger Extreme

#VARADACIA începe din showroom, iar apoi continuă în oraș. Gama Extreme are trei motorizări disponibile, pentru ca tu să poți alege varianta perfectă pentru tine.

Noua tehnologie pentru modelul Dacia Jogger Hybrid 140 folosește transmisie automată inteligentă, iar bateria se încarcă automat la decelerare și frânare. Extended Grip te ajută să pornești în aventură fără grija drumului și împreună cu sleeping pack-ul gândit special pentru Dacia Jogger, tu știi că nu mai e nevoie sa te desparți de priveliștea de care te-ai îndrăgostit.

* Acum poți conduce în modul electric până la 80% cu modelul Jogger Extreme HEV 140 și poți reduce consumul de combustibil cu până la 40%.

CERE OFERTĂ Programează test drive
* Ciclu urban, comparativ cu motorizare termică echivalentă, în funcție de condițiile de deplasare

Dacia Duster te cheamă în natură. Culoarea Cedar Green și cele trei motorizări disponibile, toate pregătite pentru aventură outdoor! Descoperă noul model mai practic și mai dinamic, alături de noile elemente de design Copper Brown, care aduc eleganță la fiecare drum pe care îl faci.

Cere ofertă Programează test drive

Noua Gamă Dacia Extreme aduce un design nou, motoare mai puternice și capacitate de adaptare mai mare pentru aventuri în afara orașului.

Elementele de design, inspirate din hărțile topografice și opțiunea Extended Grip disponibilă pe Sandero Stepway și Jogger, care asigură o aderență sporită pe suprafețe dificile și te invită să explorezi cărări nebătătorite.

Descoperă noua gamă

TOP 10 destinații pe care să le vizitezi

Recomandările din această săptămână

Transfăgărășan

Cel mai frumos drum din România, iubit și admirat de toți care au avut plăcerea de a-l străbate, Transfăgărășanul este mereu alegerea perfectă pentru o escapadă de weekend.

Recomandările din această săptămână

Oradea

Un oraș plin de viață și culoare, care te așteaptă să-l descoperi și care te va acapara prin stilul arhitectural surprinzător - un mix fascinant de ArtNouveau, seccession, baroc și bastionar stelar-medieval.

Recomandările din această săptămână

Castelul Huniazilor

Atmosfera medievală, arhitectura impresionantă și peisajul încântător vor face din această vizită o experiență de neuitat.

OUR TEAM

Lennox Wardell
Chief Executive Officer
Sarah Odegard
President of Finance
Lars Jakuba
Executive Vice President
placeholder
Mikey Diokles
Sales Manager