#HAILADACIA în showroom-urile Auto Becoro din Baia Mare și Sighet ca să îți continui drumurile pe care ți le dorești!

Prin Programul Rabla și Dacia Finance ai ocazia să găseșți cele mai bune oferte Dacia pentru tine și să descoperi diferitele motorizări ale gamei.

Hai în showroom și testează modelul preferat!

Modelul Dacia Spring este dinamic, fiabil și potrivit nevoilor tale. Acum te bucuri de confort la fiecare călătorie, fără emisii de CO2, la bordul mașinii tale 100% electrice.
Dacia Spring te pregătește de drumuri noi!

Cere ofertă Programează test drive
Începând cu

8.990€ (TVA inclus)

* Preț prin programul Rabla Plus și Dacia Finance

TRĂIEȘTE EXPERIENȚA HIBRIDĂ CU Dacia Jogger Extreme

#HailaDacia să descoperi tot ceea ce oferă modelul Jogger, acum cu tehnologie hibridă. Te bucuri de toate dotările modelului tău preferat, care se adaptează prezentului și te ajută să călătorești responsabil din punct de vedere ecologic. Modelul Dacia Jogger Extreme HYBRID 140 îți aduce un stil diferit de condus, prin noua tehnologie cu transmisie automată și cu baterie care se încarcă automat la decelerare și frânare.

* Acum poți conduce în modul electric până la 80% cu modelul Jogger Extreme HEV 140 și poți reduce consumul de combustibil cu până la 40%.

CERE OFERTĂ Programează test drive
* Ciclu urban, comparativ cu motorizare termică echivalentă, în funcție de condițiile de deplasare

Planurile de călătorii nu se termină niciodată. Toamna asta pornește la drum cu noua ta Dacia Duster! Ai parte de cele mai bune oferte de la Dacia, diferite versiuni de motorizări, pregătite pentru tine și aventurile tale. Află detalii despre echipările Daciei Duster și bucură-te de un model mai practic și dinamic pentru călătoriile tale.

Cere ofertă Programează test drive

Gama Dacia Extreme îți aduce un design nou, caracter robust și o personalitate outdoor. Acum te poți bucura de noi călătorii.

Gama Extreme îmbină elemente de design inspirate din hărțile topografice și tehnologii suplimentare așa cum este Extended Grip. Tehnologia disponibilă pe modelele Sandero Stepway și Jogger, asigură o aderență sporită pe suprafețe dificile și te îndeamnă să explorezi cărări nebătătorite.

Descoperă noua gamă

TOP 10 destinații pe care să le vizitezi

Recomandările din această săptămână

Transfăgărășan

Cel mai frumos drum din România, iubit și admirat de toți care au avut plăcerea de a-l străbate, Transfăgărășanul este mereu alegerea perfectă pentru o escapadă de weekend.

Recomandările din această săptămână

Oradea

Un oraș plin de viață și culoare, care te așteaptă să-l descoperi și care te va acapara prin stilul arhitectural surprinzător - un mix fascinant de ArtNouveau, seccession, baroc și bastionar stelar-medieval.

Recomandările din această săptămână

Castelul Huniazilor

Atmosfera medievală, arhitectura impresionantă și peisajul încântător vor face din această vizită o experiență de neuitat.

OUR TEAM

Lennox Wardell
Chief Executive Officer
Sarah Odegard
President of Finance
Lars Jakuba
Executive Vice President
placeholder
Mikey Diokles
Sales Manager