Despre noi

BINE AȚI VENIT LA AUTO BECORO

Vă împărtășim mai jos câteva informații esențiale despre Auto Becoro.

Construcțiile la platforma Dacia Service au început în 1978 cu scopul de a deschide o reprezentanță service Dacia în județul Maramureș. Aceasta a fost deschisă în 1982 sub numele de Dacia Service. În anii ’90 numele a fost schimbat în IATSA SA. Schimbările din societatea românească au transformat unele puncte service Dacia în puncte de vânzare. Astfel și în Baia Mare a funcționat începând cu sfârșitul anilor ’90 primul birou de vânzări de vehicule noi Dacia în cadrul IATSA SA. Numele companiei a fost schimbat în Auto Prosper SA. Intre timp am preluat și comercializarea până în anul 2002 a vehiculelor noi marca Daewoo.

Auto Becoro SRL s-a înfiintat în 2002, pe platforma Dacia Service, la cererea Grupului Renault. Din acel an reprezentăm marca Renault cu zona principală de influență județul Maramureș. Parte a Aliantei Renault-Nissan, marca Nissan este reprezentată de Auto Becoro SRL din 2003. Din 2007 Auto Becoro SRL a preluat și reprezentarea mărcii Dacia.

Din 2014, Auto Becoro SRL are unic actionar firma Auto Prosper SA. Aceasta din urmă are 26 de acționari persoane fizice și juridice române. Preluarea uzinelor Dacia din Mioveni de Grupul Renault a dus la dezvoltarea celei mai puternice rețele de reprezentanțe din România, condusă de Renault Commercial Roumanie. Suntem mândri că facem și noi parte din aceasta.

În ultimul an, aproape 40% din orice vehicul nou comercializat în Maramureș a fost livrat la Auto Becoro. Vrem să fim pentru cât mai mulți maramureșeni prima optiune când au nevoie de produse și servicii similare cu cele oferite de noi. Vă asteptam să ne vizitați la adresele noastre:

Baia Mare, Bd. Independenței nr. 32, jud. Maramureș

Renault 0262-218458
Piese de schimb 0262-219787

Sat Tisa nr. 383B, Bocicoiu Mare, jud. Maramureș

Piese de schimb 0262-348842

CORE VALUES

We go through extensive factory training so that we may provide you with the knowledge you need to make an educated decision in choosing the vehicle that is right for your lifestyle.

  • Stress-free finance department.
  • Robust selection of popular vehicles.
  • 350 offers on site, trusted by a community.
  • Maintain your car to stay safe on the road
  • We know how to handle a wide range of car services.
placeholder

MEDIA GALLERY

OUR ADVANTAGES

What’s your car worth? Receive the absolute best value for your trade-in vehicle. We even handle all paperwork. Schedule your appointment today!

Our cars are delivered fully-registered with all requirements completed. We’ll deliver your car wherever you are.

Maecenas consectetur nulla dolor, ac porttitor nunc hendrerit quis. Proin vitae rhoncus purus, id commodo massa. Aliquam erat volutpat.

CUSTOMER TESTIMONIALS

OUR TEAM

Lennox Wardell
Chief Executive Officer
Sarah Odegard
President of Finance
Lars Jakuba
Executive Vice President
placeholder
Mikey Diokles
Sales Manager