NOUL SANDERO

De la 12.400 € cu TVA

Model citadin agil și robust.

Cu o siluetă modernă și o parte față redesenată, evidențiată de semnătura luminoasă în formă de Y și de farurile de zi cu LED, Dacia Sandero se remarcă prin designul complet revizuit. Cu unul dinte cele mai spațioase interioare pentru clasa din care face parte, un portbagaj și spații de depozitare generoase, se adaptează stilului tău de viață, astfel încât călătoriile să fie mult mai plăcute

*Prețul este valabil pentru Dacia Sandero Expression.

Descarcă fișă produs

Vezi broșură accesorii

Drive test

Cere ofertă

TABLOU DE BORD REPROIECTAT

Cu un design nou, tabloul de bord cumulează într-un singur loc toate comenzile de bază, făcând mai ușoară viața la bordul noii Dacia Sandero.

FAZA SCURTĂ CU LED

Faza scurtă cu LED a Daciei Sandero se aprinde automat și asigură vizibilitate îmbunătățită, atât pe timp de zi, cât și pe timp de noapte. În plus, are ștergătoare de parbriz cu senzor de ploaie.

VOLAN REGLABIL

O funcție nouă ce îți permite să reglezi cu ușurință volanul în înălțime și adâncime, pentru o poziție de condus optimă.

SERVODIRECTIE ASISTATĂ ELECTRIC

Manevrează mai ușor vehiculul și bucură-te de o experiență la volan mai sigură și mai confortabilă, cu servodirecția asistată electric.

CONFORT TERMIC OPTIMIZAT

Sistemul de aer condiționat automat îți permite să controlezi temperatura și să te bucuri de un confort termic optim pe durata călătoriei.

TEHNOLOGIE MODERNĂ

Media Nav, Media Display sau Media Control și aplicația Dacia Media Control sunt variantele care creează ambianța perfectă pentru călătoriile tale.

Programeaza Drive Test

  Nume

  Email

  Telefon

  Locație

  Marca/Model

  Data obtinere permis de conducere
  Am luat la cunostiinta Politica de confidențialitate a site-ului
  Prin trimiterea acestui formular declar că sunt de acord cu Termenii și Condițiile pentru utilizarea site-ului.
  NE GĂSIȚI ÎNTRE ORELE
  AUTO BECORO BAIA MARE
  Luni - Vineri 8:00 - 18.00
  Sâmbătă 9:00 - 13.00
  Duminică Închis
  AUTO BECORO TISA
  Luni - Vineri 8:00 - 16.30
  Sâmbătă - Duminică Închis