R5VOLUȚIE – RENAULT 5 E-TECH 100% ELECTRIC

Renault 5 este puternic și plin de energie. Plăcut, jucăuș, prietenos, mai responsabil, dar la fel de elegant. O mașină de oraș energică, îndrăzneață și performantă, cu o autonomie de până la 400 km* la o singură încărcare. Pe lângă farmecul franțuzesc autentic. R5 s-a întors.

R5ENERGIZAT
Faimoasa mașină de oraș se întoarce, acum 100% electrică. Motorizare E-Tech inovatoare, baterie nouă, încărcare rapidă. Renault 5 este puternic și plin de energie.

R5CALIBRAT
Accelerații prompte și rapide, centru de greutate coborât și punte spate multi-link, pentru un comportament rutier mai sportiv. Regăsește-ți entuziasmul cu Renault 5.

PR5CTIC
Compact la exterior, Renault 5 poate primi în habitaclu până la 5 pasageri. Cu ajutorul funcțiilor de asistență la parcare, este ușor de manevrat și de parcat. Mașina de oraș pentru deplasările zilnice.

CR5ATIV
Renault 5 dispune de o gamă largă de opțiuni de personalizare. 5 culori, vopsea în 2 nuanțe, capitonaj plafon, plafon și accesorii față colorate, 2 variante de jante, finisaje personalizate plafon și portiere. Personalizează modelul Renault 5.

INTER5CTIV
openR link cu servicii Google integrate: control vocal, navigație în timp real și peste 50 de aplicații².

DESCURCĂR5Ț
Echipat cu încărcător bidirecțional, Renault 5 poate stoca și furniza energie electrică*, pentru a alimenta sau încărca dispozitivele tale (pompă de aer electrică, bicicletă electrică etc.). Renault 5 debordează de ingeniozitate.

R5CICLAT
Fără piele, stofa scaunelor este realizată din materiale 100% reciclate*, 20% plastic reciclat. Renault 5 este mai responsabil față de resurse.

FABRICAT ÎN EUR5PA*
Renault 5 este asamblat la fabrica noastră de la Douai, Franța, unde utilizăm furnizori din Europa. O nouă stea europeană.

Noul Renault 5 are navigație în timp real, comandă vocală și peste 50 de aplicații² descoperă sistemul multimedia openR link cu servicii Google integrate și servicii Renault cu conectare online.

Partenerul tău inteligent de drum

Avatarul virtual Renault se află la bordul modelului Renault 5 pentru a te ajuta să te familiarizezi cu mașina și deplasările zilnice. Întrebări? Tot ce ai de făcut este să spui „hei, reno” și să adresezi întrebarea.
Reno poate îndeplini la cerere unele comenzi pentru modelul Renault 5. Programează încărcarea, pornește preîncălzirea habitaclului sau activează purificatorul de aer: poate face aproape orice.
Reno este complet conectat la Renault 5. Oferă sfaturi privind utilizarea mașinii și recomandă diferite acțiuni, în funcție de situația de condus.
Dotat cu inteligență artificială, reno îți poate da detalii despre modelul tău Renault 5, îți comunică noutățile, te ține la curent cu ce se întâmplă pe traseu și multe alte lucruri. Dacă vrei să stai de vorbă, să adresezi o întrebare sau să auzi o glumă, nu ezita să-l abordezi.

 

Confort și eleganță

Cu designul său modular, Renault 5 oferă multiple posibilități de a personaliza compartimentul de depozitare central. Acesta poate fi mic (număR5l, iubiR5, farmec 5) sau mare (număR5l, 1972, 5 nelimitat). Totodată, puteți alege un organizator central – wave 5 (albastru sau gri).

Are un portbagaj de 326 l iar interiorul poate primi în habitaclu până la 5 pasageri, oferind confortul necesar deplasării prin oraș și o manevrabilitate excelentă.

Profită de caracteristici avansate, cum ar fi panoul de bord openR de 2×10 inch, în funcție de nivelul de echipare. Bucură-te de toate aplicațiile preferate în Renault 5 cu servicii Google integrate.

 

Tehnologii și reîncărcare

Renault 5 are o autonomie de până la 400 km pt bateria de 52 kWh

încărcare în 30 min
pentru a trece de la 15% la 80% autonomie

Cu tehnologie V2L
încarcă dispozitivele electrice

Cu aplicația My Renault
gestionează vehiculul de la distanță

Renault 5 plin de energie

Human first program – detectează, anunță și ghidează

Renault 5 beneficiază de 26 de sisteme avansate de asistență pentru șofer, precum și de dispozitive dezvoltate de Renault pentru a te ajuta să conduci mai eficient.

asistență activă pentru șoferReglează viteza în funcție de condițiile de drum. Dacă traficul încetinește, vehiculul se oprește și repornește automat.

frânare activă de urgențăAvertizează și intervine pentru a evita pietonii, vehiculele cu 2 roți și alte vehicule. Sistemul ajută la un control mai bun al situației din jur.

detectare cu corectarea traiectoriei în situații de urgență – Avertizează cu privire la riscul iminent de coliziune cu o bordură sau un vehicul din față, la schimbarea benzii de deplasare. Traiectoria este corectată automat.

asistență la parcareSemnalele sonore și vizuale indică existența obstacolelor în față, în spate sau lateral.

avertizare ieșire în siguranță a pasagerilorÎn timpul opririi, dacă se deschide o ușă, avertizează cu privire la existența unui pericol, dacă se apropie brusc alt vehicul.

avertizare atenție șoferMonitorizează și evaluează comportamentul șoferului. Dacă șoferul nu este atent, este invitat să facă o pauză.