Dacia Jogger Hybrid este cel mai nou membru al gamei Dacia și este pregătit să revoluționeze modul în care ne mișcăm prin oraș. Profită de toate avantajele tehnologiei hibride și condu până la 80% din timp în modul electric în oraș, pentru a reduce consumul de combustibil cu până la 40%. Această tehnologie care utilizează două motoare electrice și unul termic nu necesită conectare la priză.

Cu Jogger HYBRID 140, totul este simplu: bateria se încarcă automat la decelerare și frânare. Transmisia automată inteligentă și sistemul de management al energiei optimizează performanțele și consumul vehiculului.

Are un design elegant și modern care îl face să iasă în evidență față de celelalte vehicule de pe șosea. Jogger Hybrid oferă, de asemenea, o mulțime de spațiu de depozitare, ceea ce îl face ideal pentru familie. Interiorul are scaune confortabile și o mulțime de tehnologie avansată, inclusiv un sistem de infotainment cu ecran tactil cu Apple CarPlay și Android Auto. Jogger Hybrid este propulsat de un motor pe benzină și două motoare electrice care împreună produc până la 140 cai putere.

De asemenea, are un sistem de frânare regenerativă care ajută la încărcarea bateriei și extinde autonomia vehiculului. Jogger Hybrid este o opțiune accesibilă pentru cei care caută o modalitate mai eficientă de a se deplasa prin oraș.

Dacia Jogger Hybrid este alegerea perfectă pentru cei care caută o modalitate elegantă, eficientă și accesibilă de a se deplasa prin oraș. Combinația sa de stil, tehnologie și eficiență îl fac alegerea ideală pentru oricine caută un vehicul fiabil, eficient și accesibil.